5 eenvoudige feiten over frietkramen beschreven

Tante Corrie en ome Pim een Jong beschikken over van een allereerste generatie voor Renz gewerkt, ze dit betreffende heerlijke onderbrekingen [...]. Na betreffende ons frietkraam op de kermis te hebben gereisd en een paar seizoenen voor circus Bavaria en Piste bestaan ze nu tevens bij de jongste generatie Aangaande der Vegt.

Ons frietwagen op uw festiviteit is eens iets anders. Het kan zijn eenvoudig, smakelijk, toegankelijk én betaalbaar. Laat uw gasten aangenaam plezier hebben aangaande verse friet en snacks aangaande voordeligste kwaliteit.

Om onze Mobiele frietwagen te kunnen posten beschikken over we immers hetgeen ruimte benodigd en op behoorlijk nabije afstand ons stopcontact.

- bereiden betreffende warme gerechten: verhitten in een frituur (verder dit bereiden van gerechten in ons mobiele bedrijfsruimte)

Gebruik verse (huisgemaakte) mayonaise en serveer er echt vlees in plaats aangaande ons frikandel voor. Er willen mensen heel wat verdere voor betalen en dus hoef jouw niet zo klandizie te hebben om zeker ons hete bijverdienste te beschikken over.

Slechts alang dat koude, met God vergeten licht het aan de stenen viel, een opengetrapte sigarettepeuken en het ijzeren reclamebord 'Dubonnet' deden diep in mijzelf een eenzaamheid loskomen, en ik voelde het, mits toevoeging van hetgeen stadslawaai en wellicht een walmende frietkraam, tevens de angst en de weemoed zichzelf naar boven zullen werken om voor de zoveelste maal ons dag van mijn leven te verknoeien.

Immers 5 euro per vrouw. Komen er verdere dan 100 mensen op uw feest, trouwerij meer info of belanghebbende? Vervolgens kunt u contact betreffende ons opnemen voor ons prijsopgave op maat. We kunnen vervolgens een zeer scherpe prijs voorstellen.

Heb jij binnenkort een reden voor ons feestje en verlangen is je het eten voor een gasten onderhouden in Zevenhuizen (Heeze-Leende)? Vervolgens kan zijn ons frietkraam met huis een volmaakte uitkomst. Dit huren over ons frietkraam kan zijn uitstekende gelegenheid teneinde jouw gasten te voorzien over een maaltijd.

We begrijpen hoe irritant dit is ingeval de klanten lang moeten wachten op ons frietje gedurende een huiselijk partijtje ofwel bijeenkomst. Denies is zeer meemaken in dit bakken voor grotere gezelschappen.

Bent u dan ook geïnteresseerd in ons frietwagen met huis? Neem dan vrijblijvend contact op met Snackmobiel.nl. We bestaan ook telefonisch zodra per mail bereikbaar.

Boek meteen menu Een Luxueus of V.I.P. voor in de maanden april, mei of juni en we vervaardigen de menu compleet met

Verlangen is je ons breedvoerig menu met verschillende soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Dan betaal jouw logischerwijze verdere. Voor ieder budget kan zijn daar wat mogelijk. Wil jij precies begrijpen hetgeen dit zal onkosten? Aarzel dan niet en neem direct contact op.

v.m. vertragingen welke anders ontstaan. Indien FrietjePlus door ons omleiding vertraging oploopt, en deze omleiding ook niet vooraf vermeld is behoudt FrietjePlus zichzelf het recht voor teneinde de vertraging te reduceren op de afgesproken baktijd.

In dat geval wensen wij ervoor dat ons bestemd bedrijf ons offerte op maat naar jouw toe stuurt. Deze prijsopgave gaat je in heerlijke tijd ontvangen. Essentieel om te weten kan zijn dat een prijsopgave gratis en volkomen vrijblijvend kan zijn; je is nergens toe verplicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *